ویدئو | حضور مردم برای استقبال از احمد جوان در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در یک مجتمع تجاری مسکونی در سبزوار ویدئو | روایت رهبر انقلاب از اولين باری كه شعر «علی ای همای رحمت» را شنیدند کارتون | ایران بر سکوی نخست جهان ویدئو | آثار عجیب ذکر «بسم الله الرحمن الرحیم» اینفوگرافی| نرخ جدید جرائم رانندگی در سال ۱۴۰۴ ویدئو | لحظات اولیه حمله اسرائیل به بند الحدیده یمن + عکس (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | قصه‌ای شنیده‌نشده از مردی که اولین موشک ایران را شلیک کرد کافه شهر | چهاردقیقه، عاشقانه‌ای میان جنون و رستگاری معرفی مینی سریال بکر | روایت حقایقی پنهان در دل یک طبیعت بی‌رحم + ویدئو ویدئو | گل‌آرایی ضریح مطهر حضرت معصومه(س) ویدئو| محقق ایرانی جنین آزمایشگاهی ساخت ! ویدئو| نوشابه انرژی‌زا تمایل به خودکشی را افزایش می‌دهد ویدئو| ورود گرد و خاک به آسمان مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | فریاد هنرمندان هالیوود علیه اسرائیل، درمقابل حمایت حمید فرخ‌نژاد از حمله رژیم صهیونیستی به ایران! کافه شهر | رِمو، آیینه‌ای برای دیدن زخم‌های ناگفته ویدئو| مراقبت از گربه‌های خیابانی بدون رعایت اصول بهداشتی چه بلایی بر سر شما می‌آورد؟ ویدئو | لحظات نفس‌گیر نجات نوزاد ۴۰ روزه توسط اپراتور هلال‌احمر مشهد کافه شهر | وقتی فراموشی، نقاب یک گذشته‌ پنهان می‌شود ویدئو| وزش باد شدید در حاجی‌آباد هرمزگان
سرخط خبرها

ویدئو| نظر مخاطبان مشهدی درباره فیلم «شماره ۱۰»

شماره ۱۰ جدیدترین ساخته حمید زرگرنژاد که در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر چهل و یکم حضور دارد یک فیلم جنگی است که در فضایی تاریک و تلخ روایت می‌شود و تجربه متفاوتی در زمینه فیلم‌های جنگی است.
  • کد خبر: ۱۴۹۶۹۲
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۴
به گزارش شهرآرانیوز، در چهارمین روز بیستمین جشنواره فیلم فجر در مشهد ۶ فیلم به اکران در آمد که پایان بخش آنها، فیلم «شماره ۱۰» به کارگردانی «حمید زرگرنژاد» بود.
فیلمی با موضوع دفاع مقدس که از منظری جدید به و بر اساس یک داستان واقعی، به یکی از وقایع دفاع مقدس پرداخته است. مجید صالحی، حسام منظور، سیامک صفری، بهرنگ علوی، مهدی زمین پرداز، صحرا اسداللهی و احمد کاوری از جمله بازیگران این فیلم هست.
سالن شماره یک سینما هویزه امشب مملو از علاقمندانی بود که برای دیدن فیلم «شماره ۱۰» به سینما آمده بودند و اکثر آن‌ها هم در پایان با رضایت، سالن سینما را ترک کردند.

«شماره ۱۰» مخاطبان را راضی کرد

یکی از مخاطبان در پایان فیلم به شهرآرانیوز گفت: بعد از دیدن ۴ فیلم در این دوره از جشنواره، بالاخره یک فیلم خوب دیدم. فیلمی که توانست به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند و اتفاقا به حوزه‌ای از دفاع مقدس ورود پیدا کرد تا کنون به آن پرداخته نشده بود. نقش ارتش در دفاع مقدس را از منظری جدید بیان کرد.
مخاطب دیگری نیز با ابراز رضایت از فیلم گفت: تا کنون کمتر به نقش ارتش در دفاع مقدس پرداخته شده است. کارگردان در این فیلم تلاش کرد به نقش متفاوتی از ارتش در دفاع مقدس اشاره کند و توانست این کار را به خوبی انجام دهد.

کارگردانی خوب و بازی متفاوت مجید صالحی

مخاطب دیگری با اشاره به ساختار فرمی فیلم خاطرنشان کرد: کارگردان به خوبی توانسته بود از بازیگران فیلم، بازی بگیرد و در این میان، مجید صالحی هم توانست نقشی متفاوت را به خوبی ایفا کند. میزانسن‌ها به خوبی رعایت شده بود و موسیقی خوبی هم برای فیلم انتخاب شده بود. اینگونه فیلم‌ها باید برای معرفی دفاع مقدس به نسل جوان بیشتر ساخته شود.
مخاطب دیگری که همراه با فرزندان خود تماشاگر این فیلم بود نیز گفت: من و حتی فرزندم هم از دیدن این فیلم راضی بودیم. ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای نسل جوان بیان شود و ساخت اینگونه فیلم‌ها می‌تواند به این موضوع کمک کند. نشان دهنده جانفشانی رزمندگان در دفاع از وطن بود مخاطب دیگری نیز به ۸ سال جانفشانی رزمندگان در دفاع از وطن اشاره می‌کند و می‌گوید: این دوران و غیرت و همت مردم از آب و خاک این کشور را نباید از یاد برد و کارگردان این فیلم هم توانست در همین راستا، به خوبی کار خود را انجام دهد.
 
 
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->