ویدئو| ظریف: بشار اسد مدت‌ها به مقاومت کمک نمی‌کرد| اشتباهش این بود که به جای نادرست تکیه کرد ویدئو| گزارش تلویزیون بی‌بی‌سی از تشییع پیکر رهبران شهید حزب الله لبنان ویدئو| تصاویری از لحظه شهادت شهید سید حسن نصرالله برای اولین بار منتشر شد ویدئو | سکانس‌هایی از فیلم پرمخاطب «بچه مردم» به کارگردانی محمود کریمی ویدئو | استوری تبریک روز مهندس و بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی ویدئو| عملیات فرودگاه کفلاویک در ایسلند در شرایط کاملا برفی ویدئو| حجم برف در گردنۀ تاراز چهارمحال‌ و بختیاری اینفوگرافی| چطور از وقوع سکته (پیش از ۶۰ سالگی) جلوگیری کنیم؟ اینفوگرافی| چگونه از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری کنیم؟ ویدئو | نماهنگ «یا أَیُّهَا الْعَزِیز» ویدئو | بوسه اسیر اسرائیلی بر سر رزمندگان القسام ویدئو| وزیر امورخارجه: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن‌سوی مرز باشد تصاویری از آماده‌سازی استادیوم ملی لبنان، محل برگزاری مراسم تشییع پیکرهای شهیدان نصرالله و صفی‌الدین (۳ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | غول زمستان در ایران بیدار شد | گرفتار شدن خودرو‌ها در جاده تبریز - اهر (۳ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | دلار، وزیر را مات می‌کند؟ | درباره استیضاح وزیر اقتصاد و امور دارایی ویدئو| رونمایی از پهپاد شاهد ۲۳۶ ایران در همایش بزرگ جمهوری‌خواهان آمریکا! ویدئو| نخستین مصاحبه با گوینده شعار جنجالی | صل علی سه ترکه؛ چشما ترامپ بترکه ویدئو | باز شدن گره ترافیکی میدان شهید فهمیده مشهد با احداث سطح سوم
سرخط خبرها

ویدئو| نظر مخاطبان مشهدی درباره فیلم «شماره ۱۰»

شماره ۱۰ جدیدترین ساخته حمید زرگرنژاد که در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر چهل و یکم حضور دارد یک فیلم جنگی است که در فضایی تاریک و تلخ روایت می‌شود و تجربه متفاوتی در زمینه فیلم‌های جنگی است.
  • کد خبر: ۱۴۹۶۹۲
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۴
رضا میرزاده
کارگردان رضا میرزاده
به گزارش شهرآرانیوز، در چهارمین روز بیستمین جشنواره فیلم فجر در مشهد ۶ فیلم به اکران در آمد که پایان بخش آنها، فیلم «شماره ۱۰» به کارگردانی «حمید زرگرنژاد» بود.
فیلمی با موضوع دفاع مقدس که از منظری جدید به و بر اساس یک داستان واقعی، به یکی از وقایع دفاع مقدس پرداخته است. مجید صالحی، حسام منظور، سیامک صفری، بهرنگ علوی، مهدی زمین پرداز، صحرا اسداللهی و احمد کاوری از جمله بازیگران این فیلم هست.
سالن شماره یک سینما هویزه امشب مملو از علاقمندانی بود که برای دیدن فیلم «شماره ۱۰» به سینما آمده بودند و اکثر آن‌ها هم در پایان با رضایت، سالن سینما را ترک کردند.

«شماره ۱۰» مخاطبان را راضی کرد

یکی از مخاطبان در پایان فیلم به شهرآرانیوز گفت: بعد از دیدن ۴ فیلم در این دوره از جشنواره، بالاخره یک فیلم خوب دیدم. فیلمی که توانست به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند و اتفاقا به حوزه‌ای از دفاع مقدس ورود پیدا کرد تا کنون به آن پرداخته نشده بود. نقش ارتش در دفاع مقدس را از منظری جدید بیان کرد.
مخاطب دیگری نیز با ابراز رضایت از فیلم گفت: تا کنون کمتر به نقش ارتش در دفاع مقدس پرداخته شده است. کارگردان در این فیلم تلاش کرد به نقش متفاوتی از ارتش در دفاع مقدس اشاره کند و توانست این کار را به خوبی انجام دهد.

کارگردانی خوب و بازی متفاوت مجید صالحی

مخاطب دیگری با اشاره به ساختار فرمی فیلم خاطرنشان کرد: کارگردان به خوبی توانسته بود از بازیگران فیلم، بازی بگیرد و در این میان، مجید صالحی هم توانست نقشی متفاوت را به خوبی ایفا کند. میزانسن‌ها به خوبی رعایت شده بود و موسیقی خوبی هم برای فیلم انتخاب شده بود. اینگونه فیلم‌ها باید برای معرفی دفاع مقدس به نسل جوان بیشتر ساخته شود.
مخاطب دیگری که همراه با فرزندان خود تماشاگر این فیلم بود نیز گفت: من و حتی فرزندم هم از دیدن این فیلم راضی بودیم. ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای نسل جوان بیان شود و ساخت اینگونه فیلم‌ها می‌تواند به این موضوع کمک کند. نشان دهنده جانفشانی رزمندگان در دفاع از وطن بود مخاطب دیگری نیز به ۸ سال جانفشانی رزمندگان در دفاع از وطن اشاره می‌کند و می‌گوید: این دوران و غیرت و همت مردم از آب و خاک این کشور را نباید از یاد برد و کارگردان این فیلم هم توانست در همین راستا، به خوبی کار خود را انجام دهد.
 
 
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->